Site menu:

Sat Nam Rasayan Healing

Healing op basis van het Meditatief bewustzijn.

Sat Nam Rasayan is een meditatieve geneeswijze uit de traditie van de Kundalini Yoga van Yogi Bhajan en doorgegeven aan Guru Dev Singh onze leraar.

De geneeswijze is buitengewoon krachtig en ontspannend.

In een specifieke transcendente bewustzijnstoestand kan de beoefeneaar door zijn sensaties te voelen (te waarnemen), deze sensaties toe te laten en zo de levenskracht, 5 elementen, de spieren, de nadis en meridianen in balans brengen. Hierdoor kan een genezing plaats vinden.

Met Sat Nam Rasayan is het mogelijk, zeer specifiek te werken, bijv. op organen, spieren, meridianen of psychische blokkades.

Sat Nam Rasayan heeft op het dagelijkse leven ook positieve effecten: De ervaring van de grote kracht, die in deze stilte en in het niets-doen ligt, schenkt vrolijkheid, serenitiet en gelukzaligheid. Sat Nam Rasayan is een directe weg naar bewustzijn en intuitief leven.

 

"Bij Sat Nam Rasayan wordt niets anders gebruikt dan je aandacht en je transcendente bewustzijn. Het proces functioneert als bij een spier, die je beweegt, om een preciese verandering in de werkelijkheid te bewerkstelligen.

Alleen door de aandacht is het mogelijk, de 5 elementen en het pranische lichaam te beheersen.

Guru Dev Singh

 

De Methode

Sat Nam Rasayan Healing is gebaseerd op de genezende werking van het bewustzijn. Het is een zachte en meditatieve vorm van healing, die zowel lichamelijk en mentaal als emotioneel en spiritueel op de mens inwerkt.

Sat Nam Rasayan maakt gebruik van een specifieke staat van het transcendente bewustzijn, die de sacred space wordt genoemd. De sacred space brengt healing teweeg. Je bewustzijn is transcendent als je de werkelijkheid meer en meer ervaart zoals zij is, zonder haar te filteren door eerder opgedane concepten en ervaringen. Via het vergroten van je alertheid en het aandachtig voelen van je lijf met al haar subtiliteiten en veranderingen, kom je in contact met de sacred space. Voor het stabiliseren van de space leer je, op een praktische manier, vooroordelen en verwachtingen los te laten. Ook de intentie van de healer speelt een belangrijke rol in het healingsproces.

De Resultaten

Het eerste resultaat van Sat Nam Rasayan is een diepe ontspanning, daarna kan je o.a. pijn verlichten, blokkades in lichaam en psyche behandelen en het energieniveau verbeteren. Ook krijg je inzicht in de diepere lagen van een ziekte of probleem. Niet alleen de cliënt, ook de healer profiteert van het werken met Sat Nam Rasayan. De relatie met de sacred space ontwikkelt je gevoeligheid en bewustzijn, geeft je energie en ontspant innerlijk conflict.

De Traditie

Sat Nam Rasayan is oorspronkelijk afkomstig uit India en Tibet en maakt deel uit van de Kundalini yoga traditie. Sat Nam Rasayan – de werkelijkheid, zoals jij haar ervaart, ruimte, waardoor weerstanden zich kunnen oplossen.