Site menu:

Massages


MASSAGES:
Rug- Nek en Schouders, Ontspanning, Energetisch, Sat Nam Rasayan, The Masters Touch en Kundalini Tantra Massage

RUG- NEK EN SCHOUDER MASSAGE
Deze massage is toegespitst op de rug, nek en schouders. Deze vorm van massage is erg populair omdat veel mensen last hebben van spanningen in de nek en schouders of hebben last van rugklachten. De rug-, nek- en schoudermassage zorgt voor ontspanning van deze spieren. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek, kunnen met deze massage verholpen worden. Door middel van deze massage wordt de doorbloeding van de spieren geactiveerd.

PRIJS voor 30 minuten / 40 euro

ONTSPANNINGS MASSAGE
Ontspanningsmassage is precies wat de naam zegt: een massage strikt in de zin van rust en ontspanning. Een ontspanningsmassage kan worden aangepast en afgestemd op uw specifieke wensen. Het is een lange en luxe massage die gebruik maakt van alle soorten massagetechnieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren. Ontspanningsmassage is geen diepe weefsel massage en is er niet voor het bewerken van de diepere spieren van het lichaam, maar is alleen bedoeld voor het masseren van de buitenste lagen van het lichaamsweefsel. Bij een ontspanningsmassage wordt een breed scala van gebieden op het lichaam gemasseerd zoals de rug, benen, armen en hals. Veel mensen hebben een stressvol leven waarbij ze weinig tijd nemen voor zichzelf. Iedereen heeft een goed moment van ontspanning nodig en een ontspanningsmassage is hier uitermate geschikt voor. Het zal je geest en lichaam ontspannen, waardoor je even weg bent van de stress. Ontspanningsmassage is een gladde, zachte stijl van massage ter verbetering van de circulatie, het verminderen van spierpijn, en het bevorderen van de algehele ontspanning.

PRIJS voor 30 of 60 minuten / 40 of 75 euro

ENERGETISCHE MASSAGE
Een energetische massage is een van de natuurlijkste manieren om de energie in je lichaam (weer) te laten stromen. Door allerlei oorzaken kunnen je energiestromen blokkeren. Je lichaam en geest functioneren daardoor minder en je kunt allerlei klachten hebben. Als de energie weer in balans wordt gebracht, kun je je bewust worden van verschillende sensaties zoals warmte of koude, pijn, tintelingen, genot, openheid of geslotenheid. Tijdens een energetische massage word je uitgenodigd om je aandacht naar binnen te richten en te voelen, zonder te oordelen. De gedachten, herinneringen of emoties die hierbij naar boven komen kunnen een bewustwordingsproces op gang brengen. Indien gewenst bieden wij als aanvulling op de massage ook coaching aan om deze processen te begeleiden. We beginnen met een rugmassage waardoor de vrouwelijke en mannelijke energie opgewekt worden. Door het samengaan van deze energieŽn ontstaat Prana, ook wel levensenergie genoemd. Deze energie wordt later in de massage verdeeld over het hele lichaam. Daarna wordt je lichaam op verschillende manieren geprikkeld met als doel dieper in je gevoel te zakken en je denken even helemaal los te laten!

PRIJS voor 30 of 60 minuten / 40 of 75 euro

SAT NAM RASAYAN MASSAGE
Sat Nam Rasayan Massage is een helende massage uit de Indiase traditie. Deze massage werkt buitengewoon krachtig en ontspannend. Door deze massage wordt de levenskracht, de chakra’s, de 10 lichamen, de 5 elementen, de spieren, de nadis en meridianen in balans gebracht. Hierdoor kan een genezing plaats vinden binnen in het lichaam. Met Sat Nam Rasayan Massage is het mogelijk, zeer specifiek te werken, bijv. op organen, spieren, meridianen of psychische blokkades. Sat Nam Rasayan Massage heeft op het dagelijkse leven ook positieve effecten: De ervaring van de grote kracht schenkt vrolijkheid, serenitiet en gelukzaligheid. Sat Nam Rasayan is een directe weg naar bewustzijn en intuitief leven.

PRIJS voor 60 minuten / 75 euro

THE MASTERS TOUCH MASSAGE

The Master Touch is gebaseerd op de eeuwen-oude voet en hand healing - massage .

Volgens oud Indiase geneeskunst staan alle organen en lichaamsdelen in verbinding met onder andere plaatsen onder de voetzool en de handpalmen. Deze zijn als een spiegel van het lichaam.

Volgens de oud Indiase geneeskunst vinden ziektes hun oorzaak in energieblokkades in het lichaam.

The Master Touch heeft als doel een onbelemmerde energiedoorstroming in het hele lichaam, waarbij het zich specifiek richt op drukpunten in de voet en op de handpalm, zodat de doorbloeding verbetert, specifieke zenuwbanen worden gestimuleerd en organen worden geactiveerd met als gevolg een helende werking op het hele lichaam en vermindering van spanningen.

Ondanks dat een behandeling sterk ontspannend werkt heeft het een bijzonder verkwikkende uitwerking. Doordat de voeten het verst van het hoofd vandaan liggen, haalt een voet healing je letterlijk uit je hoofd. Een voet healing brengt je met andere woorden weer met beide benen op de grond en zorgt voor een bijzondere geestelijke balans. Daarnaast zorgt de handmassage ervoor dat je alles weer beter kan aanpakken, zowel geestelijk als lichamelijk.

Zittend in een ontspannen stoel worden uw voeten en handen eerst verwend door een verschoning in een voet en hand bad. Daarna ontvangt u deze Behandeling, waarbij alle drukpunten stuk voor stuk in de juiste volgorde bewerkt worden.

PRIJS voor 30 of 60 minuten / 40 of 75 euro

Kundalini Tantra Massage
Tijdens de Kundalini Tantra Massage opent je lichaam voor sexuele energie die vrij kan stromen via de kundalini kanalen. Diepgaande heling, transformatie en een vernieuwde levenslust kan hierdoor ontstaan. Ook kan het pad naar Heilige Seksualiteit openen. Een Kundalini Tantra massage is geschikt voor iedereen op het pad van zelfontwikkeling en bewustwording die de wijsheid van het lichaam wilt ontdekken. Ervaring met Kundalini energie of Tantra is niet nodig. De Kundalini & Tantra massage is een directe weg voor bewustwording, zelf-realisatie en heling.
Het activeren en verder openen van jouw Kundalini energie (kundalini kanalen) helpt jou groeien in nieuwe manier van seksualiteit beleven. Een Kundalini Tantra massage kan een eerste stap zijn in deze diepere vorm van intimiteit ervaren.

Waarbij ondersteunt een Kundalini Tantra massage:

* Je Vitaler en Levenslustiger voelen * Meer voelen van Hoofd naar Hart naar Bekken * Je Seksuele Levens energie voelen stromen * Balans in je leven vinden * Je Zielsmissie pad bewandelen * Je Bewustzijn verruimen * Je Energie Systeem versnelt opschonen * Organische Healing op celniveau * Je meer verbonden voelen met jezelf, anderen en alles om je heen * Energetisch reizen naar andere Dimensies en vorige levens, je multi-dimensionale bestaan herinneren * Zelfliefde op alle lagen van je Zijn ervaren

PRIJS voor 1 uur / 200 euro

WIJ WERKEN UITSLUITEND OP AFSPAAK!